Toggla navigering

Anticorit BW 366

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
8 kg Plåthink 82078
Användningsområde
Snabbtorkande lösningsmedelsbaserat rostskydd
Varumärke
Fuchs
Användningsområde

Anticorit BW 366 är ett snabbtorkande lösningsmedelsbaserat rostskydd, som efter att det torkat bildar en tjock stöttålig och relativt slitstark varaktig waxfilm. Produkten är applicerbar på både horisontella och vertikala ytor.

Produkten har många användningsområden, bl.a. används den som underredsskydd och hållrumsskydd inom bilindustrin. Den används för att skydda form- och pressverktyg, och tillvekade komponenter i industriell applikation. Vidare används rostskyddet för att långtids skydda fordon, utrustning/kosntruktioner inom bygg- och tillverknignsindustrin och maskiner i jordbruket. Produkten har godkännande från cementindustrin.

Hållbarhet för rostskyddet är 12-36 mån inomhus, beroende på hur rostskyddet appliceras, klimat, hur det som rostskyddas förvaras och på typ av metall. Hållbarhet 6-24 mån utomhus, beroende på hur rostskyddet applicerats, klimat (vindförhållande salthalt i luft mm), hur det som rostskyddas förvaras(tak, sidskydd) och typ av metall. 

Varumärke
Fuchs
Produkten appliceras genom sprayning, eller med hjälp av pensel eller roller. Produkten är stabil mot de flesta vätskor som är i kontakt med rostskyddet. Avlägsnas med kallavfettning.  Om produkten lagrats en längre tid, bör den homogeniseras genom omrörning före användning.

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB