Toggla navigering

Ceramicguard XL1

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
100 ml Glasflaska 43019100
Användningsområde
Ceramicguard XL är ett 2-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet
Varumärke
Lahega
Användningsområde
Ceramicguard XL är ett 2-komponents keramiskt lackskydd som ger fantastiskt glansdjup och vattenavstötning och extra lång hållbarhet på 36 månader. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Önskas ännu mer glansdjup så kan steg 1 läggas i tre lager. Skyddar billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. En bil som är behandlad med Ceramicguard XL kommer att ha en lack i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering.
Varumärke
Lahega
Steg 1 i 2-komponents keramiskt lackskydd av högsta kvalitet. Innehåller 100 ml och räcker till fyra normalstora bilar. Steg 2 har art nr 43029100.

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB