Toggla navigering

Des +72

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
300 ml Plastflaska 17239300
1 L Plastflaska 17230001
Användningsområde
Etanolbaserad ytdesinfektion med rengörande verkan
Varumärke
LIV
Användningsområde

LIV DES +72 är en etanolbaserad ytdesinfektion med tensid, dvs. rengörande verkan, som är avsedd att användas på ytor kontaminerade med blod, kroppsvätskor eller andra orenheter. Den används för att förebygga och förhindra mikrobiologisk smittspridning via ytor och föremål. Produkten är avsedd att användas inom sjukvård, vård- och omsorg, djurvård, laboratorieverksamhet och livsmedelsproduktion.
Fri från Castoroil.

 Luktar något mindre än LIV DES +45. Har effekt på bakterier, svamp,mögel, höljesförsedda virus som t ex Infuensavirus, Herpes Simplex, HIV, Hepatit B. Begränsad effekt på nakna virus som Calicivirus, hepatit A-virus, Polio- och Adenovirus. Uppfyller EN1276, EN1650 och EN13727.

Varumärke
LIV
LIV Ytdesinfektion +72 används outspädd. Spruta ut rikligt med desinfektionsmedel på ytan som skall desinficeras och stryk noggrant ut och bearbeta ytan med en ren torkduk eller luddfritt papper. Det är mycket viktigt att ytan är fuktig under hela verkningstiden. Ytan ska lufttorka. Ytor som kommer i direktkontakt med livsmedel skall eftersköljas med rent vatten. Använd skyddshandskar för att förhindra uttorkning av huden. Dosering Applicera rikligt på ytan.

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB