Toggla navigering

Des special 50

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
1000 ml Plastflaska 17220001
Användningsområde
Avsedd för kontaminerade ytor och instrument.
Varumärke
LIV
Användningsområde

DES Special 50 är en isopropanol (ca 40%) – och etanolbaserad (ca 10%) ytdesinfektion med rengörande verkan och korrosionsskydd, avsedd för kontaminerade ytor och instrument. Används inom tand- och sjukvård, veterinärkliniker, laboratorieverksamhet eller motsvarande områden. Används främst där mikrobiologisk smittspridning skall förhindras. Innehåller rostskydd för känsliga metaller som tex borr mm. Fri från Castor Oil.

DES Special 50 är ett ytdesinfektionsmedel med en tillsats av tensid för att få en rengörande effekt samt korrosionsskydd för att undvika rost. Produkten är effektiv mot såväl bakterier som svamp. Innehåller 50 volym% alkohol. Produkten uppfyller de europeiska normerna för desinfektionsmedel EN13727 och EN13624.

Varumärke
LIV
Ytor: Spruta ut desinfektionsmedlet på ytan som ska desinficeras och stryk noggrant ut medlet med en torkduk eller luddfritt papper. Produkten avlägsnar mindre mängder spill av blod och saliv. Låt desinfektionsmedlet verka minst 5min. Ytan ska självtorka. Metallföremål/instrument: Föroreningar torkas av och föremålet sänks ner under vätskeytan och blötläggs i 5min. Använd skyddshandskar för att förhindra uttorkning av huden Dosering Ytor: Rikligt med produkt så att hela ytan täcks och hålls fuktig under hela inverkningstiden. Metallföremål/Instrument: Så mycket desinfektionsmedel så att hela föremålet täcks. Verkningstid ytor / föremål: 5 min

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB