Toggla navigering

Detaljtvätt

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
205 L Plastfat 16580210
25 L Plastdunk 16580025
Användningsområde
Alkaliskt lågskummande rengöringsmedel för att tvätta bort sot och fett
Varumärke
Strovels
Användningsområde

Detaljtvätt är ett alkaliskt lågskummande rengöringsmedel för att tvätta bort sot, fett, intorkad olja och annan industrismuts. Produkten lämpar sig för manuell rengöring, CIP-diskmedel, karuselltvättmedel, som rengöringsmedel i ultraljudstvätt och andra tvättar, t.ex maskiner för tvätt av hjul. 

Utmärkt att använda på känslig metall som t.ex. aluminium, zink, titan o dyl. Produkten fungerar även på järnhaltig metall.

Produkten avlägsnar animaliska- och vegetabiliska oljor, fetter, sot och annan industrismuts.

  • utmärkt till känsliga metaller
  • innehåller rostskyddsinhibitor
  • om godset inte sköljs av, erhålls en skyddande rostskyddsfilm
  • produkten är övermålningsbar
Varumärke
Strovels
Verkningstiden är beroende av föroreningsgrad, inblandning och tvättemperatur. Generell rekommendation är 2 - 10 minuter. Vid behov, efterskölj godset med vatten, gärna uppblandat med Detaljtvätt för bibehållet rostskydd.  Lämplig arbetstemperatur för produkten är 20 - 90°C för manuell tvätt. 55-90°C i karuselltvätt. Det går att tvätta vid lägre temperaturer, men då finns det risk för skum. Tillsats av skumdämpare gör att skumproblemet försvinner. Produkten missfärgar inte känsliga metaller. Späds med vatten enligt följande Karuselltvätt och ultraljudstvätt: 1:20 - 1:50 Manuell rengöring: 1:10 - 1:100  CIP-rengöring: 1:20 - 1:100

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB