Lahega Svanen header

Svanenmärkta produkter för fordonstvätt

Vi på Clemondo förstärker vår vision genom att förtydliga vår roll som leverantör av kemikalier, nu och i framtiden:  

”Trygg kemi – att kontinuerligt reducera kemins påverkan på hälsa och miljö genom innovativa lösningar som väl möter våra kunders förväntningar.” 

Som ett resultat av vårt visionsarbete, kan vi nu erbjuda er ett Svanenmärkt koncept för manuell fordonstvätt, Gör-Det -Själv tvättar (GDS) och automatiska tvättar. Vårt nya sortiment uppfyller alla de hårda miljö-, hälso- och klimatkrav som en Svanenmärkning kräver samtidigt som produkterna ger lika bra resultat som de konventionella produkterna.

Svanen produkter för automattvätt

Herobiol Eco – vi har tagit fram en Svanenmärkt kallavfettning som inte innehåller någon petroleum. Den är uppbyggd på vegetabilisk råvaror. Produkten höjer inte oljeindex i oljeavskiljare, som en petroleumbaserad kallavfettning gör.

Wheel Wash 46w - för att ta bort kraftfull smuts på fälgar kan man använda vårt Svanenmärkta alkaliska fälgrengöringsmedel. 

Biorol 806 – Svanenmärkt microemulsion baserad på vegetabiliska råvaror för rengöring och avfettning av både fordon och motorer. Utmärkt för högtryckstvättar och som förtvättmedel i automatanläggningar. Avlägsnar vägsmuts och oljerika föroreningar på såväl våta som torra ytor.

Autosafe 900 – vårt mest kraftfulla Svanenmärkta alkaliska fordonstvättmedel för tvätt av fordon, entreprenadmaskiner, lantbruksutrustning och dylikt.

Autosafe 100 – är ett mildare Svanenmärkt fordonstvättmedel av universaltyp.

Carsoft 353 – ett lågalkaliskt borstschampo som är Svanenmärkt för användning i automatiska fordonstvättar och GDS anläggningar. Håller tvättborstarna rena samtidigt som medlet markant förbättrar borstarnas rengörande förmåga på fordonet.    

Autogloss Dry – ett Svanenmärkt avrinningsmedel för användning i automatiska fordonstvättar och GDS anläggningar. Ger en snabb och fläckfri avrinning med god finish.