Högtryckstvätt

Clemondo gör en nystart för att fortsätta växa

För att möta dina behov som kund till oss, idag och i framtiden, kommer Clemondo att samla all tillverkning och lager på en plats, i Helsingborg. Detta kommer att leda till en ökad effektivitet och en förbättrad leveransförmåga när implementationen är klar. Arbetet påbörjas omedelbart och beräknas vara klart under hösten.

Vi tar även ytterligare steg för att vara en tillgänglig partner för våra kunder genom att centralisera vår kundsupport på en ort, som en hubb i vår verksamhet. Samtidigt arbetar vi med ett digitaliseringsprojekt som kommer göra det enklare för dig att online hitta information om våra produkter, köpa produkter och spåra sändningar.

Eftersom vi verkar på en konkurrensutsatt marknad i snabb förändring, behöver vi ständigt se över vårt sätt att jobba för att Clemondo ska vara relevant och attraktivt för dig som kund.

Vi har fokus på framtiden och gör vårt yttersta för att Clemondo ska vara ditt främsta val även i framtiden. Genom de förändringar som vi nu kommer att genomföra, är min förhoppning att vi kommer bli ännu bättre på att kunna erbjuda dig ett brett och miljövänligt sortiment som hjälper er att sträva efter ännu högre mål.

Helsingborg 28 maj 2018

Erik Hantoft, VD