Toggla navigering

Renoclean Smc

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
20 L Plastdunk 82556
Användningsområde
Rengöringsmedel för system som matar fram vattenbaserade kyl- och smörjvätskor
Varumärke
Fuchs
Användningsområde

Renoclean SMC är ett mycket effektivt rengöringsmedel för system som matar fram vattenbaserade kyl- och smörjvätskor via centralanläggningar eller i de enskilda maskinerna. Rengöringen sker i samband med byte av vätska, under pågående drift. Maskinernas produktionskapacitet påverkas inte av den pågående rengöringen.

Produkten fungerar för ett stort antal kyl- och smörjvätskor, och är särskilt anpassad till alla Ecocool- och Renoform-produkter. Medlet innehåller varken sekundära alkanolaminer, tungmetallföreningar, fenoler, hexahydrotriazin eller nitrit.

Varumärke
Fuchs
Tillsätts till den förbrukade vätskan i maskinen eller systemet åtta till tolv timmar före vätskebytet. Koncentrationen bör vara 1-2 %. För fullständig rengöring krävs att vätskan får cirkulera i alla delar av systemet. Varken pH-värde eller skumningstendens hos vätskan påverkas nämnvärt av tillsatsen av Renoclean SMC. Smuts som finns i maskinerna, rören och tankarna för kyl- och smörjmedel löses upp eller emulgeras. Om systemet är mycket smutsigt kan det vara lämpligt att låta medlet verka i 24 timmar. Ansamlingar av grov smuts bör tas loss mekaniskt och sköljas bort med rent vatten. Dosering: 1 - 2%

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB