Toggla navigering

SLV 03

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
210 L Plastfat 15120210
25 L Plastdunk 15120025
Användningsområde
Helsyntetisk, allround och lätt nedbrytbar slipvätska
Varumärke
Strovels
Användningsområde
BESTÄLLNINGS VARA, 6 VECKORS LEVERANSTID. MINSTA ORDER 3000 LITER.   SLV 03 är en helsyntetisk, allround och lätt nedbrytbar slipvätska som är baserad på smörjkomponenter vilka normalt används inom livsmedelsindustrin. Produkten är helt fri från alla typer av oljor och lösningsmedel. Detta gör att den inte löser in någon form av läckolja, till skillnad från produkter där mineral-, vegetabilisk– eller vitolja ingår.
Extremt lågskummande vilket är en klar fördel vid alla sliparbeten.
Har goda kylande egenskaper och ger en ”oljeliknande” korrosionshämmande smörjfilm efter sig. Detta medför en klibbfri yta och en renare maskin.

Produkten är allround och fungerar utmärkt till de flesta typer av skärande bearbetning, slipning samt kapning i de allra flesta material. 
Produkten är skonsam att handskas och arbeta med och bidrar därför till en säkrare och behagligare arbetsmiljö. pH-värde i brukslösning: ca 8,9 vid 4 %.
Varumärke
Strovels
Skärvätskebyte rekommenderas 1 ggr per år eller vid behov. Tappa skärvätskan medan den är varm och rengör sedan systemet noggrant med systemrengörare. Vid efterfyllning, tillsätt antingen vatten eller koncentrat till rätt koncentration, därefter bruksfärdig vätska till erforderlig mängd. Kontrollera koncentrationen regelbundet med en refraktometer. Rekommenderad brukskoncentration: Generell bearbetning 3 - 5 %. Häll koncentratet i vattnet under noggrann omrörning.

Vi levererar endast obrutna kartonger. Antal per kartong varierar beroende på produkt.

© 2019 Clemondo AB