Våra Varumärke

Vi kan idag erbjuda dig ett av marknadens bredaste utbud av produkter inom rengöring. I dag har vi tre starka och välkända varumärken – Lahega, Liv och Strovels.

clemondovarumarken

Lahega

Erbjuder produkter och tjänster inom fordonstvätt och fordonsvård för alla branscher.

Liv

Liv erbjuder produkter inom desinficering, hudvård och rengöring samt produkter inom lokalvård för samtliga branscher.

Strovels

Strovels erbjuder rengöringsprodukter för tillverknings-, underhålls och livsmedelsindustrin.

Lahega

Både tuff vägsmuts och tuffa miljömål att lösa?

Liv

En välstädad arbetsplats vinner vi alla på

Strovels

Lösningar som håller rent bland både maskiner och pappersarbete

Vi vet att er verksamhet behöver mycket mer utöver effektiva rengöringsprodukter och vårdande vaxer för att gå runt. Att följa regelverk och möta hårda miljökrav är vår gemensamma vardag och vi har kunskapen och verktygen för att göra det enklare för er. Vi har under våra drygt 60 år i branschen skaffat oss stor erfarenhet och ett brett produktsortiment., tjänster och utbildningar för yttre och inre fordonsvård, lackkonservering, högeffektiv fordonstvätt av person- och lastbilar, transport- och entreprenadfordon samt tåg.

fordon

Utöver våra rengöringsprodukter erbjuder vi:

  • Utbildningar i hur du använder Lahega-produkterna på ett hållbart och tryggt sätt för att uppnå optimalt resultat
  • Service för oljeavskiljare i samarbete med återvinningsföretaget Suez
  • Översyn av arbetsmetoder för att optimera flödet och kvaliteten
  • Stöd i dialogen med kommuner samt konsultationer när det gäller regelverk, tillstånd och lagstiftning för exempelvis kemi, farligt gods och miljö.

Vi på Clemondo kan också förenkla din vardag i bilvårdsbranschen med hjälp av vår webbaserade portal WashEye.se Där kan du enkelt kan följa er inköpshistorik och er kemikalieförbrukning samt kostnad per tvätt. Via WashEye.se kan ni även snabbt få fram kemikalielistor, säkerhetsdatablad, skyddsblad, produktbeskrivningar och underlag för egenkontroll.

Bakterier, virus och mikroorganismer finns överallt. De är en naturlig del av vår omgivning. På handtag, disktrasor, mobiltelefoner, tangentbord. Så det är lätt hänt att de råkar hänga med in i din kropp. Du kliar dig i ögat, petar dig i näsan, biter på en nagel, äter en vindruva. Innan du vet ordet av har du blivit sjuk. Helt i onödan faktiskt. För det finns ett enkelt sätt att stoppa dem. Tvätta och sprita händerna varje gång du varit på toaletten, innan du äter och direkt när du kommer till jobbet.

Men även damm kan innehålla många ämnen som kan påverka din hälsa. Pälsdjurspartiklar, mögelsporer, födoämnesrester, pollen, textil- och mineralullsfibrer, bakterier och virus. Och även hormonstörande ämnen som till exempel mjukgörare i plaster och flamskyddsmedel från elektronik och textilier.

livstadamatta

Med effektiva och skonsamma rengöringsprodukter från Liv och regelbunden städning undviker du enkelt problemen. Utan onödigt slitage på ytor och material. Väljer du dessutom rengöringsprodukter som är märkta med Svanen eller Bra Miljöval är du trygg i att du bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Sedan 1999 har vi utvecklat desinfektions- och handhygienprodukter för sjukvården. Därför uppfyller de mycket högt ställda krav, både på effektivitet och skonsamhet. Det har gjort att de idag används av 85 procent av Sveriges landsting. Dessutom samarbetar vi med vården för att driva utvecklingen av vårdhygien-produkter framåt.

Den höga kvaliteten gör dem även väl lämpade för användning på kontor, hotell, restauranger, caféer och alla andra arbetsplatser där det är viktigt att minska smittspridningen.

Om du redan vet vad ni behöver, kan du läsa mer om våra produkter här

För dig inom industri är kem ofta förknippat med mycket administration. Samtidigt som rengöring är en mycket viktig faktor för en optimerad process och en sund verksamhet, både inom livsmedelssektorn och industrisektorn.

Därför har vi lanserat tre nya produktserier under varumärket Strovels.

  • En riktad mot livsmedelsbranschen
  • En serie för generell industrirengöring
  • En mot tyngre tillverkningsindustri

Det är tre kompletta rengöringsprogram baserade på vår erfarenhet från branschen, där fokus primärt ligger på renhållning av maskiner och anläggningar. Men i konceptet ingår även utbildning och support till dig som kund.

strovelshogtryck

I kombination med det nya konceptet som är segmenterat mot olika produktslag i branschen, till exempel kött, chark och fågel, erbjuder vi utbildningar och rådgivning skräddarsydd för respektive bransch. Utbildningarna omfattar allt från grundläggande kunskap i kemi till hur produkterna ska användas och i vilka sammanhang.

Vi erbjuder även rådgivning för att se över hur ni arbetar med rengöringsprodukterna. Äldre utrustning kan till exempel vara svårare och mer tidskrävande att rengöra vilket kräver en genomtänkt process.

Målet är att minska förbrukningen och få ner antalet olika produkter för att på så sätt förenkla hanteringen och det administrativa arbetet. Vi kan även hjälpa er med att alltid ha en uppdaterad kemikalieförteckning baserad era inköp vilket sparar tid när ni ska göra miljörapporter eller står inför en miljörevision.

Strovels har utvecklat rengöringslösningar för industrin i mer än 40 år. Därför vet vi att du, förutom effektiva produkter, även behöver support och avlastning. Med andra ord så gör vi det rent och vi gör det enkelt.

Om du redan vet vad ni behöver, kan du läsa mer om våra produkter här

Eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just er.

Eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just er.

Copyright © 2020 Clemondo AB.