automattvatt-header

Effektivt, snabbt och hållbart med automattvätt

Fordonen på de svenska vägarna fortsätter att öka och i takt med en växande kollektivtrafik och allt fler bilpooler, finns en större efterfrågan på rena och snygga fordon. Valet faller ofta på automattvätt. För att få en effektiv och lönsam automattvätt krävs hög tillgänglighet och få avbrott.

Helhetsansvar för hela kedjan

Vi på Clemondo kan hjälpa dig att optimera din verksamhet. Vi erbjuder ett helhetsansvar inom automattvätt som, förutom ett brett sortiment av hållbara rengöringsprodukter, även omfattar hela kedjan i erbjudandet med maskiner, service, vattenåtervinning och vattenrening. Omtanke är viktigt för oss och vi stävar alltid efter att du ska kunna genomföra en så hållbar och lönsam tvättprocess som möjligt. Vi finns vid din sida och kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet.

gds-2-1000

Utrustning

Se till att du kan genomföra jobbet tryggt och effektivt. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av maskiner och utrustning.

service-1000

Service

Säkra din affär genom att teckna serviceavtal. Se till att din utrustning fungerar och minska risk för reparationer och onödig downtime. Vi erbjuder både service och reparationer.

kemi-1000

Rengöringsprodukter

Använd lösningar som håller i längden. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hållbara och professionella rengöringsprodukter.

vattenrening-1000

Vattenrening och vattenåtervinning

Se till att vattnet du använder är rent och att det tas om hand på rätt sätt. Vi erbjuder lösningar för säkrare och mer hållbar vattenrening och vattenåtervinning.

lokalrengoring-1000

Lokalrengöring

Ta hand om alla dina ytor på bästa sätt. Vi har ett heltäckande utbud av lösningar för rengöring av såväl själva automattvätten som kontor och allmänna ytor.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörappotering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

Våra lösningar inom automattvätt

Vi kan hjälpa dig att utveckla din automattvätt. Oavsett om du vill bygga helt nytt eller uppdatera befintlig så har vi lösningar som fungerar. Vi erbjuder ett brett sortiment av både professionell utrustning och svensktillverkade rengöringsprodukter.

Greenium Automattvätt Alkalisk Plus

Ett kraftfullt, högskummande alkaliskt avfettningsmedel baserat på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Används som förtvätt i automattvättar. Löser snabbt och effektivt smuts.

Greenium Automattvätt Snöskum

Högskummande rengöringsmedel baserat på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Avsedd att användas till automattvättar med skumbåge. Ger ett tjockt tätt skum på bilen.

Greenium Automattvätt Glanstork

Vax och torkmedel för automattvättar baserat på hållbara, växtbaserade och förnyelsebara råvaror. Ger en torr och blank yta. Förhindrar kalk- och saltfläckar på lacken efter tvätt.

Copyright © 2020 Clemondo AB.