bli-en-del-av-clemondo-header

Bli en del av Clemondo

Brinner du för hållbarhet och vill du vara med och göra världen till en renare plats? Då ska du bli en del av oss på Clemondo. Vår hållbarhetsresa har bara börjat och vi tar mer än gärna emot nya talanger som vill följa med på den.

Upptäck vår lediga tjänster

Vi har just börjat vår resa mot ett grönare Sverige och för att nå vårt mål behöver vi bli fler medarbetare. Vår verksamhet sträcker sig över flera olika områden och vi har många roller som behöver fyllas. Passar någon av dem din profil?

gettyimages-1317636155-170667a--1500
gettyimages-1163725893-170667a--1500

Spontanansökan

Vi på Clemondo strävar efter att bli ett Sveriges ledande hållbarhetsbolag inom rengöring och hygien. För att växa och utvecklas behöver vi ständigt fylla på med nya hungriga talanger som vi följa på med på vår resa mot en grönare Sverige. Skulle du vilja bli en av oss?

Elisabeth-puff-2

Träffa Elisabeth på ekonomi

Elisabeth arbetar på vår ekonomiavdelning. Ta reda på hur hennes arbetsdag ser ut och varför hon valde att börja arbeta på Clemondo redan 1987.

Malena-puff-2

Träffa Malena på kundsupport

Malena arbetar på vår kundsupport. Ta reda på mer om hur hennes arbetsdag ser ut och varför hon trivs så bra med sina arbetsuppgifter och kollegor på Clemondo.

Oliver-puff-2

Träffa Oliver i produktionen

Oliver jobbar på vår stortappningsavdelning där han ser till att planeringen i produktionen följs. Ta reda på hur Olivers arbetsdag ser ut och varför han trivs så bra på Clemondo.

Copyright © 2020 Clemondo AB.