om-clemondo-header

För en renare värld

Vi brukade vara ett kemiföretag. Nu har vi påbörjat resan mot att bli ett hållbarhetsbolag. Ett innovativt bolag som hjälper sina kunder med nya grön helhetslösningar som gör världen till en renare plats.

Omtanke - en viktig värdering

Av omtanke om din affär, dina anställda och dina kunder hjälper vi dig att göra din verksamhet hållbar och världen renare. Vi bryr oss om dig och ditt bolag och tillsammans hittar vi mer hållbara lösningar som fungerar i längden och gör ditt erbjudande ännu mer attraktivt.

omtanke-1500_1
nollbarhet-1500

Hållbarhet och nollbarhet

Vår vision är enkel. 2030 ska vi nå nollbarhet vilket innebär noll negativ påverkan på luft, mark och vatten under tillverkning, transport och användning samt arbetsmiljö. Ett sätt för oss att visa omtanke för såväl våra kunder och användare som för våra anställda och planeten.

Ett grönare varumärke

Som ett steg i vår nollbarhetsvision har vi utvecklat Greenium. Ett nytt varumärke för vårt hållbara sortiment. Förutom ett växtbaserat innehåll är produkterna i sortimentet även minst lika effektiva och finns i nuläget för både fordon och städ.

greenium-1500--220223

Träffa Elisabeth på ekonomi

Elisabeth-puff-2

Elisabeth arbetar på vår ekonomiavdelning. Ta reda på hur hennes arbetsdag ser ut och varför hon valde att börja arbeta på Clemondo redan 1987.

Träffa Malena på kundsupport

Malena-puff-2

Malena arbetar på vår kundsupport. Ta reda på mer om hur hennes arbetsdag ser ut och varför hon trivs så bra med sina arbetsuppgifter och kollegor på Clemondo.

Träffa Oliver i produktionen

Oliver-puff-2

Oliver jobbar på vår stortappningsavdelning där han ser till att planeringen i produktionen följs. Ta reda på hur Olivers arbetsdag ser ut och varför han trivs så bra på Clemondo.

Är du vår nya talang?

jobba-hos-oss-1500

Brinner du för hållbarhet och vill du vara med och göra världen till en renare plats? Då ska du bli en del av oss på Clemondo. Vår hållbarhetresa har bara börjat och vi tar mer än gärna emot nya talanger som vill följa med på den.

Kontakta oss gärna

gettyimages-1163725893-170667a--1500

Har du frågor kring rengöring och hygien? Eller vill du bara veta mer oss på Clemondo? Oavsett vad du har för frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Copyright © 2020 Clemondo AB.