tvatthall-header

Ökat behov av gröna tvätthallar

Allt fler bilar, bussar och lastbilar rullar på våra vägar. En ökad mängd fordon innebär ett ökat behov av fordonstvätt. Vi på Clemondo vill göra det enkelt för dig att genomföra hållbar tvätt. Genom professionella och effektiva lösningar kan vi hjälpa dig att skapa en grön verksamhet, som både stärker din hållbara profil och ökar din lönsamhet.

Helhetsansvar för hela kedjan

Vi på Clemondo erbjuder helhetslösningar för tvätthallar som förutom utrustning och produkter även innehåller rådgivningstjänster. Omtanke är viktigt för oss och vi stävar alltid efter att du ska kunna genomföra en så hållbar tvätt som möjligt, som i sin tur stärker erbjudandet till din kund. Vi finns vid din sida och kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet.

utvandig-tvatt-1000

Utvändig tvätt

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hållbara och professionella rengöringsprodukter anpassade för utvändig tvätt för alla typer av fordon.

invandig-1000

Invändig tvätt

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hållbara och professionella rengöringsprodukter anpassade för invändig tvätt för alla typer av fordon.

vattenrening-1000

Vattenrening och vattenåtervinning

Se till att vattnet du använder är rent och att det tas om hand på rätt sätt. Vi erbjuder lösningar för säkrare och mer hållbar vattenrening och vattenåtervinning.

lokalrengoring-1000

Lokalrengöring

Ta hand om alla dina ytor på bästa sätt. Vi har ett heltäckande utbud av lösningar för rengöring av såväl själva tvätthallen som kontor och allmänna ytor.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörapportering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

Våra lösningar inom tvätthall

Vi kan hjälpa dig att utveckla din tvätthall. Vi har ett brett sortiment av både professionell utrustning och svensktillverkade rengöringsprodukter.

Lahega Greenium Kallavfettning

Ett kallavfettningsmedel baserat på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror för borttagning av svårlösliga oljeföroreningar på fordon och motorer.

Lahega Greenium Fälgrent

Kraftfullt rengöringsmedel för fälgar och hjulsidor baserat på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror.

Lahega Greenium Schampo

Högeffektivt skummande hand- och borstschampo med vaxeffekt, baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror.

Copyright © 2020 Clemondo AB.