greenium-hygien-rengoring-header

Framtiden börjar idag

Att många rengörings-och städprodukter sliter på både hälsa och klimat är känt sedan länge och för att få bort de allra tuffaste bakterierna behövs tunga och skadliga kemikalier. Men tänk om det inte behövde vara så? Med vårt sortiment Liv Greenium, kan du få samma effektiva och säkra resultat utan att slita på vare sig hälsa eller klimat.

Ett varumärke utvecklat för morgondagen

Vi på Clemondo vill visa omtanke om världen omkring oss och ta ansvar för kommande generation. Som ett steg i vår nollbarhetsvision har vi utvecklat Greenium, vårt sortiment med miljöprofil. Genom att aktivt arbeta med att utveckla gröna produkter gör vi det enklare för dig att göra hållbara val.

greenium-1500--220223
greenium-hygien-rengoring-revolutionerande-resultat-1500

Revolutionerade resultat 

Liv Greenium består av en serie växtbaserade produkter som har upp till 85 % lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella städprodukter baserade på fossila råvaror. Förutom att vara extra hållbara är produkterna också betydligt effektivare. Studier visar bland annat att produkten ”Liv Greenium Allrent” halverar behovet av mekanisk bearbetning för att uppnå mer än 98 % rengöringseffekt, vilket i sin tur även leder till mindre slitage på både kropp och material.

Varför Greenium för hygien och rengöring? 

Fördelarna med Liv Greenium är många. Förutom nästintill obefintlig påverkan på miljö bidrar det också till en effektivare arbetsvardag som i sin tur leder till ökad lönsamhet.

for-hygien-rengoring-liten-puff

Lägre miljöpåverkan

Greenium har upp till 85 % lägre miljöpåverkan jämfört med standard allrent.

mer-effektivt-1000

Mer effektivt

Enligt tester i vårt laboratorium är Greenium upp till 100 % mer effektivt vilket halverar arbetsinsatsen.

atervunnen-plast-1000

Återvunnen plast

Greeniums förpackningar består av upp till 98% återvunnen plast.

gettyimages-600683251-170667a

Svensktillverkat

Greenium utvecklas och tillverkas i Sverige. Egen produktion och lager förkortar transporter och minskar utsläpp.

Greeniumprodukter för hygien och rengöring

Liv Greenium sortimentet innehåller svensktillverkade produkter inom rengöring och städ. Alla produkter är noggrant utvecklade av våra kunniga kemister och innehåller lätt biologiskt nedbrytbara ämnen.

Liv Greenium Allrent

Växtbaserat allrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Ett effektivt rengöringsmedel med mycket bra rengörande och fettlösande egenskaper för de flesta normalsmutsade ytor och golv.

Liv Greenium Skurmaskin

Växtbaserat grovrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Effektivt alkaliskt rengöringsmedel för de flesta normalsmutsade ytor.

Liv Greenium Golvsåpa

Växtbaserat rengöringsmedel skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Effektivt neutralt rengöringsmedel som passar utmärkt för rengöring av trä-, plast- och linoleumgolv.

Copyright © 2020 Clemondo AB.