greenium-konsument-hygien-rengoring-header

Grönt sortiment stärker erbjudandet

För att kunna erbjuda ett grönt sortiment för rengöring och hygien behövs hållbara produkter. Historiskt har hållbara produkter endast inneburit lägre skadlighet, men för oss innebär det mycket mer än så. Med Greenium konsument får dina slutkunder möjlighet att tvätta växtbaserat helt på egen hand. Ett unikt erbjudande som gör din verksamhet både konkurrenskraftig och mer lönsam.

Hela processen

Vi på Clemondo erbjuder en unik professionell konsumentserie för hygien och rengöring som dessutom är växtbaserad. Omtanke är viktigt för oss och vi vill att du ska kunna erbjuda dina kunder en så hållbart och effektivt sortiment som möjligt. Vi finns vid din sida och kan hjälpa dig att utveckla ett konkurrenskraftigt erbjudande.

greenium-konsument-hela-processen-1500

Varför Greenium för konsument? 

Fördelarna med Greenium Konsument är många. Förutom minimal påverkan på miljön bidrar de också till ett effektivare och skonsammare resultat.

svensktillverkat-1000

Svensktillverkat

Greenium utvecklas och tillverkas i Sverige. Egen produktion och lager förkortar transporter och minskar utsläpp.

heltackande-erbjudande-1000

Heltäckande erbjudande

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hållbara, professionella rengöringsprodukter anpassade för hygien och rengöring.

Greeniumprodukter för konsumenten

Vi kan hjälpa dig att utveckla ditt konsumenterbjudande. Vi har ett grönt sortiment med svensktillverkade rengöringsprodukter.

Liv Greenium Allrent

Växtbaserat allrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Ett effektivt rengöringsmedel med mycket bra rengörande och fettlösande egenskaper för de flesta normalsmutsade ytor och golv.

Liv Greenium Sanitetsrent Sur

Växtbaserat sanitetsrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Effektivt surt rengöringsmedel som passar utmärkt för rengöring av sanitetsgods, i duschar, väggar och golv av kakel eller klinker.

Liv Greenium Golvsåpa

Växtbaserat rengöringsmedel skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Effektivt neutralt rengöringsmedel som passar utmärkt för rengöring av trä-, plast- och linoleumgolv.

Copyright © 2020 Clemondo AB.