industri-header

Renlighet i en pressad bransch

Arbete på industri är idag både är slitsamt och avancerat. Marginalerna är små och tempot är högt vilket kräver en produktion som fungerar felfritt. Vi på Clemondo vill göra det så enkelt som möjligt att hålla rent inom industrin. Genom att erbjuda trygga och professionella lösningar ger vi dig möjlighet att driva en effektiv industri, som dessutom är snäll mot både personal och miljö.

Lång erfarenhet inom industri 

Vi på Clemondo har en gedigen erfarenhet av rengöring inom industri. Vi har i över 20 år levererat säkra och effektiva lösningar till olika typer av industrier över hela landet. För oss är det viktigt att visa omtanke mot de som handskas med våra produkter. Alla ska känna sig trygga när de använder våra lösningar och faktorer som funktion och kvalitet är något som vi aldrig tummar på.

gettyimages-1170096342-170667a--1500

Helhetsansvar för hela kedjan

Vår ambition är att erbjuda ett helhetsansvar inom industrirengöring samt lösningar för hygien. Förutom vårt breda sortiment av svensktillverkade produkter erbjuder vi även servicetjänster i form av utbildningar och instruktionsmaterial.

handrengoring-1000

Handrengöring

Se till att du kan upprätthålla en god handhygien. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av handrengöring i form av desinfektion, tvål och handkräm.

hygien-1000

Hygien

Var rädd om huden och kroppen. Vi erbjuder ett stort utbud av hygienlösningar så som schampo, balsam och kroppstvål samt tillhörande utrustning.

desinfektion-1000

Desinfektion

Underlätta en effektiv rengöring. Vi erbjuder flera olika desinfektionslösningar både i form av spray, medel och servetter.

stadning-1000

Städning

Gör det lättare att hålla alla ytor rena. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av rengöringslösningar för alla typer av ytor och ändamål.

utbildning-1000

Utbildning

Kompetensutveckla regelbundet. Vi erbjuder utbildningar för dig och din personal där ni får kunskap om hur ni bäst utnyttjar våra produkter utifrån ett hållbarhets- och effektivitetsperspektiv.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörappotering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

instruktioner-1000

Instruktioner

Se till att du gör rätt. På vår hjälpsida hittar du användbara instruktioner och övrig information kring våra tjänster och produkter.

Våra lösningar för industri

Vårt breda utbud inom rengöring ger dig möjlighet skapa säkra industrier med produkter från en och samma trygga leverantör. Alla våra produkter är noggrant utvecklade och uppfyller alla de krav som branschen kräver. Efter 20 år på marknaden vet vi vad som fungerar och våra produkter har under åren blivit mycket väl mottagna.

Liv Greenium Skurmaskin

Växtbaserat grovrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast.

Alfanol HD Grön

Alkaliskt högkoncentrerat grovrengöringsmedel med extremt bra smuts- och oljelösande egenskaper.

Smådelstvätt 100

Lågaromatiskt kallavfettningsmedel för smådelstvättar. Lämplig för avfettning av motordelar, maskindelar och verktyg samt annan avfettning där slutsköljning med vatten ej är önskvärd.

Copyright © 2020 Clemondo AB.