kontor-header

Omtanke och effektivitet för kontor 

Att städa kontor är ett slitsamt arbete som ofta innebär ett högt tempo, långa dagar och stor påverkan på både kropp och hud. Vi på Clemondo vill att rengöringsarbetet ska vara så skonsamt och effektivt som möjligt. Genom att erbjuda hållbara och professionella lösningar minskar vi påverkan på både människa och planet samtidigt som vi höjer både lönsamhet och produktivitet.

Professionell och trygg rengöring 

Vi på Clemondo erbjuder helhetslösningar för kontorsmiljöer som innefattar både rengöringsprodukter för allmänna ytor samt hygienprodukter för toalett och kök. Omtanke är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att skapa en så säker arbetsmiljö som möjligt. Tack vare lång erfarenhet inom sjukvården vet vi vikten av effektiv rengöring och kan hjälpa dig att skapa trygga miljöer.

gettyimages-1163707153-170667a--1500

Helhetsansvar för hela kedjan

Vår ambition är att erbjuda ett helhetsansvar inom rengöring och hygien för kontor. Förutom vårt breda sortiment av svensktillverkade produkter erbjuder vi även servicetjänster i form av utbildningar och instruktionsmaterial.

handrengoring-1000

Handrengöring

Se till att du kan upprätthålla en god handhygien. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av handrengöring i form av desinfektion, tvål och handkräm.

hygien-1000

Hygien

Var rädd om huden och kroppen. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hygienlösningar så som schampo, balsam och kroppstvål samt tillhörande utrustning.

desinfektion-1000

Desinfektion

Underlätta en effektiv rengöring. Vi erbjuder flera olika desinfektionslösningar både i form av spray, medel och servetter.

stadning-1000

Städning

utbildning-1000

Utbildning

Kompetensutveckla regelbundet. Vi erbjuder utbildningar för dig och din personal där ni får kunskap om hur ni bäst utnyttjar våra produkter utifrån ett hållbarhets- och effektivitetsperspektiv.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörappotering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

Våra lösningar för kontor

Vårt breda utbud inom rengöring och hygien ger dig möjlighet att rengöra alla delar av ditt kontor med produkter från en och samma trygga leverantör. Alla våra produkter är noga utvalda för att passa professionellt bruk och flera av dem är dessutom extra hållbara.

Des +24/7

Vattenbaserad ytdesinfektion med en kombination av toppmodernt rengöringssystem och godkända desinficerande medel.

Liv Greenium Allrent

Växtbaserat allrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast.

Liv Greenium Sanitetsrent Sur

Effektivt surt rengöringsmedel som passar utmärkt för rengöring av sanitetsgods, i duschar, väggar och golv av kakel eller klinker.

Copyright © 2020 Clemondo AB.