header-help

Hjälp

Välkommen till Clemondos hjälpsida. Här hittar du information om hur du använder våra lösningar och produkter på allra bästa sätt.

Information och guider

Vill du veta mer om hur våra produkter fungerar eller hur du använder någon av våra lösningar? Mer information och utförliga instruktioner hittar du nedan.

Här har vi samlat lite kortfattad information och generella tips kring fordonsvård och några applikationsområden som hjälper dig att välja rätt produkt för bästa resultat.

Liv har under många år utvecklat och levererat desinfektionsprodukter till svensk sjukvård. För oss som tillverkare är det därför självklart att uppfylla alla normer och krav som ställs av svenska myndigheter och sjukvården. Vi tillämpar strikt de standarder som krävs för kemisk desinfektion inom svensk sjukvård, vilket innebär att samtliga våra produkter är godkända enligt de krav som efterfrågas.

Ta reda på vilken handdesinfektion som bekämpar vad. Vi har sammanställt en lista över alla våra olika produkter och tydligt redogjort dess aktiva substanser, så du enkelt kan se vilka virus och bakterier som de bekämpar.

Ta reda på vilken ytdesinfektion som bekämpar vad. Vi har sammanställt en lista över alla våra olika produkter och tydligt redogjort dess aktiva substanser, så du enkelt kan se vilka virus och bakterier som de bekämpar.

Ta reda på vilken Greeniumprodukt som angriper vad. Vi har sammanställt en tydlig tabell över produkterna oss dess användningsområden.

Säkerhetsdatablad

Säkerhetsdatablad finns tillgängliga för alla våra produkter. Du hittar dem i vår webbshop under respektive produkt.

FAQ-puff

FAQ

Har du funderingar kring våra produkter eller vår verksamhet? Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna.

Utbildning

gettyimages-838089900-170667a

Vi på Clemondo erbjuder utbildning inom tvätt, rekond samt hygien och rengöring. Lär dig mer om våra produkter och hur de används på allra bästa sätt. Kontakta oss för att boka in en tid för utbildning!

Kontakta oss gärna

kontakta-oss-liten-puff

Har du frågor kring rengöring och hygien? Eller vill du bara veta mer oss på Clemondo? Oavsett vad du har för frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Copyright © 2020 Clemondo AB.