header-Greenium-generellt

Ett grönare varumärke

Vi på Clemondo vill visa omtanke om världen omkring oss och ta ansvar för kommande generation. Som ett steg i vår nollbarhetsvision har vi utvecklat Greenium, vårt sortiment med miljöprofil. Genom att aktivt arbeta med att utveckla gröna produkter gör vi det enklare att göra hållbara val.

Innovation för framtiden 

För oss på Clemondo har det alltid varit viktigt att våga tänka nytt och stort. Därför är innovation en integrerad del av vår verksamhet. Vi vill vara ledande i vår bransch och för oss är det självklart att både följa trenderna och leda utvecklingen på marknaden. Som ett steg i rätt riktning har vi utvecklat Greenium, ett grönt varumärke unikt i sitt slag, som slår hål på myten om att effektiv rengöring måste innehålla skadliga ämnen.

GettyImages-1175885489--1500
gettyimages-487041631-170667a_1_--1500

Flera produktkategorier

Greenium, vårt sortiment med miljöprofil, finns för tillfället utvecklat för vårt sortiment inom fordonsvård, Lahega Greenium, samt städ och rengöring, Liv Greenium. Båda produktserierna har en betydligt mycket lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella produkter och testanvändarna vittnar även om ett effektivare resultat. Vi jobbar ständigt med att utveckla Greenium och inom kort kommer sortimentet att göras tillgängligt i fler produktkategorier.

Tänk dig själv känslan av att göra rent med växter

Biologiskt nedbrytbara råvaror för extra omtanke om miljön. Betydligt lägre miljöbelastning jämfört med petroleumbaserat. Lågaromatiska och effektiva ger mindre belastning och behagligare arbetsmiljö för personalen. Växtbaserad rengöring hjälper dig på vägen mot en hållbar affär.

for-fordonsindustrin-liten-puff

För fordonsindustrin

Arbetar du inom fordonsindustrin och letar efter hållbara rengöringsprodukter? Vår växtbaserade produktserie Lahega Greenium har upp till 95% lägre miljöpåverkan än traditionella produkter och ger dessutom ett effektivare resultat.

for-hygien-rengoring-liten-puff

För hygien och rengöring

Söker du hållbara rengöringsprodukter för vård, industri eller offentlig miljö? Vår växtbaserade produktserie Liv Greenium har upp till 85% lägre miljöpåverkan än traditionella produkter och ger dessutom ett effektivare resultat.

Våra Greeniumprodukter

Just nu hittar du Greenium inom våra produktkategorier fordonsvård samt städ och rengöring.

Lahega Greenium Alkalisk Plus

Lahega Greenium Asfaltsbort

18500001_Greenium_Asfaltsbort_utan_svan

Liv Greenium Allrent

Växtbaserat allrent skapat på hållbara och förnyelsebara råvaror, med omtanke om DIG och miljön i en förpackning om 50% återvunnen plast. Ett effektivt rengöringsmedel med mycket bra rengörande och fettlösande egenskaper för de flesta normalsmutsade ytor och golv.

Lahega Greenium Asfaltsbort

Lahega Greenium Alkalisk Plus är ett kraftfullt, högskummande alkaliskt avfettningsmedel baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror lämpligt för fordonstvätt.

Copyright © 2020 Clemondo AB.