hygien-rengoring-header

Hygien och rengöring som håller i längden

Tuffare miljökrav, avancerade miljömärkningar och hårda regler från myndigheterna har blivit vardag för de som arbetar med hygien och städ. Det handlar inte längre om att det ska vara rent och snyggt, det ska även vara effektivt, hållbart och prisvärt. En svår kalkyl som ofta leder till låg lönsamhet och höga sjukskrivningsantal.

Resan börjar hos oss

Vi på Clemondo vill vara med på resan mot ett grönare, renare och mer välmående Sverige. Vi kan hjälpa dig att ta ett helhetsgrepp kring din verksamhet med inriktning på hållbarhet. Vårt nya gröna varumärke Greenium innehållet ett flertal städprodukter som är växtbaserade.

gettyimages-1083584648-170667a--1500
halsan-kommer-forst

Låt hälsan komma först

Enligt branschorganisationen Almega är lokalvårdare en av de yrkesgrupper som i störst utsträckning råkar ut för förslitningsskador och i värsta fall sjukskrivning. Genom att arbeta hållbart med skonsamma produkter förbättrar du hälsan för dina anställda samtidigt som du ökar lönsamheten för ditt bolag. Ett sätt för dig som arbetsgivare att visa omtanke.

Kunderna berättar

double_quote

Just svensktillverkat var en viktig del i att Crenova valde att ta in Greenium. Därför var valet enkelt när vi blev presenterade för Greenium. Vi har även sett många andra positiva effekter av att använda Greenium. Personalen som använder dessa rengöringsmedel dagligen upplever en behagligare arbetsmiljö då de inte behöver andas in några starka dofter. Dessutom så säger arbetsledarna att resultatet av arbetet blir bättre då produkterna är väldigt effektiva

double_quote

Osanna Akca
Crenova

double_quote

Clemondo är ett naturligt val för oss. Vi behöver komplettera vårt sortiment med Clemondos ytdesinfektionsmedel Liv Des+24/7, då den skyddar i hela 24 timmar. Liv Des +24/7 innebär att vi kan möta våra kunders behov med en kvalitativ och eftersökt produkt för människan och miljön. Vi ser framemot ett givande och långsiktigt samarbete med Clemondo

double_quote

Per Persson
NKV

Hur hållbar är din verksamhet?

nollbarhet-liten-puff

Att starta upp ett hållbarhetsarbete kan vara svårt. Var ska man börja och vilka områden är mest kritiska? Vi på Clemondo kan vi hjälpa dig med uppstartsarbetet genom att utföra en screening. En kvalitativ undersökning där vi granskar verksamhetens utmaningar och möjligheter.

Kontakta oss gärna

kontakta-oss-liten-puff

Har du frågor kring rengöring och hygien? Eller vill du bara veta mer oss på Clemondo? Oavsett vad du har för frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Copyright © 2020 Clemondo AB.