fordonsvard-header

Grön fordonsvård som fungerar

Resan börjar hos oss

Vi på Clemondo kan hjälpa dig på resan mot att skapa en mer hållbar fordonsvård som skiljer sig från dina konkurrenter. Genom att optimera både ditt sortiment och ditt arbetssätt kan vi hjälpa dig att skapa en mer attraktiv och modern verksamhet, som i förlängningen gör ditt bolag mer konkurrenskraftigt och lönsamt.

gettyimages-862049080-170667a--1500
nojdare-kunder-gladare-medarbetare-1500

Nöjdare kunder, 

gladare medarbetare

Genom att erbjuda en mer hållbar fordonsvård blir ditt företag inte bara mer attraktivt hos kunderna utan även hos medarbetarna. Att som anställd få arbeta med trygga, skonsamma produkter höjer arbetsmiljön och ökar trivseln. Ett sätt för dig som arbetsgivare att visa omtanke.

Kunderna berättar

double_quote

Såvitt jag vet har vi bara ett jordklot och vi måste ta ansvar för dess klimat. Det är lätt att tänka att det är någon annas bekymmer men det tankesättet fungerar inte.

double_quote

Sohrab Haidari
Autowash i Staffanstorp

double_quote

För oss är det av yttersta vikt att utveckla vår affär och ta vårt ansvar som en hållbar aktör. Vi driver flera miljöinitiativ inom Tanka och Tvätta och att ingå ett sammarbete med Clemondo ligger helt i linje med vår strategi. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder miljövänliga, växtbaserade tvättlösningar för deras fordon framöver.

double_quote

Lars Blomgren
Tanka i Sverige AB

Hur hållbar är din verksamhet?

nollbarhet-liten-puff

Att starta upp ett hållbarhetsarbete kan vara svårt. Var ska man börja och vilka områden är mest kritiska? Vi på Clemondo kan vi hjälpa dig med uppstartsarbetet genom att utföra en screening. En kvalitativ undersökning där vi granskar verksamhetens utmaningar och möjligheter.

Kontakta oss gärna

kontakta-oss-liten-puff

Har du frågor kring rengöring och hygien? Eller vill du bara veta mer oss på Clemondo? Oavsett vad du har för frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Copyright © 2020 Clemondo AB.