Des Special +50

= I lager = Beställningsvara = Tillfälligt slut
Plastflaska 1000 ml
(säljes 12 per förpackning)
17220001
Beskrivning

DES Special +50 är en isopropanol (ca 45%) - och etanolbaserad (ca 10%) ytdesinfektion med rengörande verkan och korrosionsskydd, avsedd för kontaminerade ytor och för saxar och klippskär. Används inom tand- och sjukvård, veterinärkliniker, laboratorieverksamhet eller motsvarande områden. Används främst där mikrobiologisk smittspridning skall förhindras. Innehåller rostskydd för känsliga metaller. Fri från Castor Oil.

DES Special +50 är ett ytdesinfektionsmedel med en tillsats av tensid för att få en rengörande effekt samt korrosionsskydd för att undvika rost. Innehåller ca 55 volym% alkohol. Produkten är effektiv mot såväl bakterier som svamp. Produkten uppfyller de europeiska normerna för desinfektionsmedel EN13727, EN13624, EN13697, EN14561 och EN14562.

Varumärke
Liv
Ytor: Spruta ut desinfektionsmedlet på ytan som ska desinficeras och stryk noggrant ut medlet med en torkduk eller luddfritt papper. Produkten avlägsnar mindre mängder spill av blod och saliv. Låt desinfektionsmedlet verka minst 5min. Ytan ska självtorka.
Metallföremål: Föroreningar torkas av och föremålet sänks ner under vätskeytan och blötläggs i 5min. Använd skyddshandskar för att förhindra uttorkning av huden

Dosering
Ytor: Rikligt med produkt så att hela ytan täcks och hålls fuktig under hela inverkningstiden.
Metallföremål: Så mycket desinfektionsmedel så att hela föremålet täcks.
Verkningstid ytor / föremål: 5 min
Copyright © 2020 Clemondo AB.