om-clemondo-header

Hållbara och effektiva helhetslösningar 

Vi på Clemondo erbjuder hållbara och effektiva helhetslösningar för fordonsvård, hygien och rengöring. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter under de tre egna varumärkena Lahega, Liv och Strovels och produktionen sker vid vår anläggning i Helsingborg.

Ett långsiktigt hållbarhetsbolag

Clemondo har inlett en resa mot att bli ett hållbarhetsbolag och har idag ett stort fokus på helhetslösningar snarare än på enskilda produkter. Detta innebär ett bredare tankesätt, där vi inte bara väljer att se över hållbarheten i vår egen verksamhet specifikt utan framför allt hur vi kan bidra positivt till våra kunders hållbarhetsarbete i stort.

omtanke-1500_1
nollbarhet-1500

Resan har bara börjat

Vår resa innebär en omställning som på många sätt kommer att vara utmanande. Under de kommande åren kommer därför en mängd förändringar att ske. Kärnan i arbetet fortsätter vara att visa omtanke för våra anställda, våra kunder, vår miljö och för de som använder våra produkter.

Lång erfarenhet i ryggen

Clemondo startades 1952 och har sedan dess arbetat med formulerad kemi för att tillverka rengöringslösningar inom segmenten fordon, sjukvård och industri. Vår långa erfarenhet har gjort oss kunniga inom området och vi har länge varit den främsta aktören på marknaden.

Group_844_1

Ansvar för planeten

gettyimages-838089900-170667a

Clemondo är en kombination av clean och mondo. Clean står för ren, mondo för världen. Allt vi gör påverkar vår jord på olika sätt. Därför har vi bestämt oss för att vara ett föredöme när det gäller att ge dig hållbara, innovativa och effektiva helhetslösningar.

Utvecklar framtidens lösningar

kontakta-oss-liten-puff

Med avstamp i våra kunskaper om hållbarhet, formulerad kemi, olika användningsområden och kundernas affärsmässiga utmaningar utvecklar vi idag framtidens rengöringslösningar. Vi arbetar holistiskt på ett personligt plan där vi tillsammans med våra kunder skapar hållbara lösningar som fungerar både idag och imorgon.

Copyright © 2020 Clemondo AB.