Ceramicguard One

Glasflaska 50 ml
Finns i lager
43039050
Beskrivning
Ceramicguard One är ett 1-komponents keramiskt lackskydd som ger utmärkt glans och vattenavstötning med en hållbarhet på 18 månader med möjlighet till förlängning till 24 månader om behandlingen läggs i två steg. Dessutom skyddar den hårda ytan mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Skyddar också billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta. Ceramicguard One kan även användas till fälgar, plastdetaljer och polerade strålkastare. En bil som är behandlad med Ceramicguard One kommer att ha ytor i mycket bättre kondition och en snygg och fräsch bil är mer attraktiv och har ett högre andrahandsvärde. En behandling är med andra ord en skyddande investering. Innehåller 50 ml och räcker till två normalstora bilar.
Varumärke
Lahega
1. Tillse att bilen är väl rengjord och lacken partikelfri.
2. Poler efter behov med silikonfria polermedel. På nya bilar behövs bara en enklare polering. Torka av med microfiberduk.
3. Behandla ytan med IPA 100 och torka av med microfiberduk.
4. Tillse att ytan är helt torr. Droppa några droppar av Ceramicguard One på toppen av Applicator. Beräknad åtgång är 25 ml/bil. Innan Applicator mättats går det åt lite mer medel och mot slutet lite mindre. Stryk ut medlet korsvis, vågrätt och horisontellt. Jobba på en begränsad yta, tex en halv motorhuv. Gå sedan vidare till nästa yta och upprepa. När du är klar med den ytan går du tillbaka till förra ytan och torkar av med microfiberduk.
5. Låt härda i 2 timmar i normal rumstemperatur. Får inte utsättas för fukt, damm eller vidrörning under härdingstiden.
Om ännu mer glans önskas kan man lägga 2 lager av Ceramicguard One. I sådana fall skall det vara 2 timmars härdningstid för varje lager. Det tar ca 2 veckor att uppnå full härdning. Undvik att tvätta bilen under denna tid.
Copyright © 2020 Clemondo AB.