arbetsgivare-header

Bli en bättre arbetsgivare

Vi på Clemondo vet att medarbetare som trivs och mår bra gör ett bättre jobb. Vi visar omtanke om vår personal och är måna om att miljön på din arbetsplats är så god som möjligt. En bra arbetsmiljö bidrar till både bättre trivsel och bättre hälsa, vilket i sin tur leder till högre effektivitet och lönsamhet.

Skapa rätt arbetsmiljö

arbetsmiljo-liten-puff

Allt i dagens samhälle ska gå fort och arbetsplatsen är inget undantag. Medarbetarna förväntas inte bara leverera ett fantastiskt resultat, det ska också gärna ske snabbt och vara prisvärt. Höga förväntningar från kunder sätter press på de anställda som får jobba i ett högt tempo. Flertalet studier visar att bolag som arbetar aktivt med sitt miljöarbete, har mycket enklare att både behålla och rekrytera ny duktig personal.

Identifiera förbättringsområden

forbattringsomraden-liten-puff

Vi på Clemondo kan hjälpa er att arbeta på ett mer hållbart och skonsamt sätt som i sin tur leder till ökad lönsamhet. Tillsammans tittar vi närmare på er verksamhet för att lokalisera förbättringsområden och utvecklingspunkter. Såväl det lilla som stora problemet är aktuellt och självklart har vi alltid slutkundens bästa i åtanke.

Tänk långsiktigt

gettyimages-893378632-170667a_1_--1000

När det kommer till både arbetsmiljö- och hållbarhetsarbete är det viktigt att arbeta långsiktigt. Var står ni idag och var vill ni vara imorgon? Vi på Clemondo hjälper till med ert förändringsarbete, tillsammans sätter vi strategier som fungerar framåt och som känns aktuella även i framtiden.

Kontakta oss gärna

kontakta-oss-liten-puff

Vill du ta din verksamhet till nästa steg och få hjälp att göra ditt kunderbjudande mer attraktivt? Kontakta oss på Clemondo!

Copyright © 2020 Clemondo AB.