offentlig-miljo-header

Trygga upplevelser i offentlig miljö

Under pandemin ökade vår medvetenhet kring hygien och för många är det idag en självklarhet att regelbundet använda sig av handdesinfektion i offentliga miljöer. Vi på Clemondo vill göra det enkelt att skapa trygga upplevelser på platser som till exempel gym, butiker, arenor och bibliotek. Genom professionella och effektiva lösningar kan vi hjälpa dig att utveckla miljöer som inte bara skyddar människors hälsa utan även planetens välmående.

Säker och kraftfull rengöring 

Vi på Clemondo erbjuder helhetslösningar för offentlig miljö som innefattar både rengöring och hygien. Omtanke är viktigt för oss och vi strävar alltid efter att skapa rena och säkra miljöer. Tack vare lång erfarenhet inom sjukvården, vet vi vikten av effektiv rengöring och kan hjälpa dig skapa trygghet för dina besökare.

gettyimages-991088342-170667a--1500

Helhetsansvar för hela kedjan

Vår ambition är att erbjuda ett helhetsansvar inom rengöring och hygien för offentlig miljö. Förutom vårt breda sortiment av svensktillverkade produkter erbjuder vi även servicetjänster i form av utbildningar och instruktionsmaterial.

handrengoring-1000

Handrengöring

Se till att du kan upprätthålla en god handhygien. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av handrengöring i form av desinfektion, tvål och handkräm.

hygien-1000

Hygien

Var rädd om huden och kroppen. Vi erbjuder ett stort utbud av hygienlösningar så som schampo, balsam och kroppstvål samt tillhörande utrustning.

desinfektion-1000

Desinfektion

Underlätta en effektiv rengöring. Vi erbjuder flera olika desinfektionslösningar både i form av spray, medel och servetter.

stadning-1000

Städning

Gör det lättare att hålla alla ytor rena. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av rengöringslösningar för alla typer av ytor och ändamål.

utbildning-1000

Utbildning

Kompetensutveckla regelbundet. Vi erbjuder utbildningar för dig och din personal där ni får kunskap om hur ni bäst utnyttjar våra produkter utifrån ett hållbarhets- och effektivitetsperspektiv.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörappotering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

instruktioner-1000

Instruktioner

Se till att du gör rätt. På vår hjälpsida hittar du användbara instruktioner och övrig information kring våra tjänster och produkter.

Våra lösningar för offentlig miljö

Vårt breda utbud inom rengöring och hygien ger dig möjlighet att skapa säkra miljöer med produkter från en och samma trygga leverantör. Alla våra produkter är noga utvalda för att passa professionellt bruk och flera av dem är dessutom helt växtbaserade.

Des Gel 85

LIV Handdesingektion Gel 85 är en etanolbaserad handsprit av geltyp, används för att förebygga och förhindra mikrobiologisk smittspridning via händer.

Liv Ytdes +72

Etanolbaserad ytdesinfektion med rengörande verkan. För släta ytor som bänkar, britsar och bort. Effektiv mot olika virus, ex Covid 19, bakterier och svamp.

Liv Mild Handtvål 4i1

Härligt skonsam och vårdande handtvål utan parfym. För alla hudtyper. Lågskummande för att undvika tvålrester i vasken. Svanenmärkt. pH 5

Copyright © 2020 Clemondo AB.