1920-847_V_rd_och_Omsorg_hemsidan

Renlighet i en utsatt bransch

20 års erfarenhet

Vi på Clemondo har en lång och gedigen erfarenhet av rengöring och hygien inom vård och omsorg. Under vårt varumärke Liv har vi i över 20 år levererat säkra och effektiva lösningar till vårdpersonal över hela landet. För oss är det viktigt att visa omtanke mot både personal och patienter. Alla ska känna sig trygga när de använder våra lösningar och faktorer som funktion och kvalitet är något vi aldrig tummar på.

gettyimages-1210366866-170667a_1_--1500

Helhetsansvar för hela kedjan

Vår ambition är att erbjuda ett helhetsansvar inom rengöring och hygien för vård och omsorg. Förutom vårt breda sortiment av svensktillverkade produkter erbjuder vi även servicetjänster i form av utbildningar och instruktionsmaterial.

handrengoring-1000

Handrengöring

hygien-1000

Hygien

Var rädd om huden och kroppen. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hygienlösningar så som schampo, tvättbalsam och kroppstvål samt tillhörande utrustning.

Liv_Des_45_V_rdcentralen

Desinfektion

Underlätta en effektiv rengöring. Vi erbjuder flera olika desinfektionslösningar.

stadning-1000

Städning

Gör det lättare att hålla alla ytor rena. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av rengöringslösningar för alla typer av ytor och ändamål.

utbildning-1000

Utbildning

Kompetensutveckla regelbundet. Vi erbjuder utbildningar för dig och din personal där ni får kunskap om hur ni bäst utnyttjar våra produkter utifrån ett hållbarhets- och effektivitetsperspektiv.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörappotering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

instruktioner-1000

Instruktioner

Se till att du gör rätt. På vår hjälpsida hittar du användbara instruktioner och övrig information kring våra tjänster och produkter.

Våra lösningar för vård och omsorg

Vårt stora utbud för vård och omsorg omfattar alltifrån sanitetsrent och handdesinfektion till kroppstvätt och schampo. Alla våra produkter är noga utvalda och uppfyller alla de krav som branschen kräver, flera av dem är dessutom extra hållbara

Des +72

LIV DES +72 är en etanolbaserad ytdesinfektion med tensid, dvs. rengörande verkan, som är avsedd att användas på ytor kontaminerade med blod, kroppsvätskor eller andra orenheter.

Des 75

LIV DES 75 är en etanolbaserad handsprit som används för att förebygga och förhindra mikrobiologisk smittspridning via händer.

Mild Handtvål 4 i 1

En utmärkt tvål där frekvent handtvätt förekommer, som exempelvis inom vård- och omsorg, livsmedelsindustri, restaurang etc.

Copyright © 2020 Clemondo AB.