5 tips inför semestern

5 tips inför semestern

5 tips inför din semester

Vi hoppas att du får njuta av en skön semester i sommar oavsett om du kommer att stanna hemma eller ge dig ut och resa. Här följer några tips som passar perfekt för dig som lämnar hemmet och vill känna dig trygg under resan. Tipsen passar perfekt om du ska ut och åka bil, båt, tåg eller flyg, om du ska campa eller kanske ut och vandra.

  • Liv Handdesinfektion Wipes - Singel-förpackade servetter som innehåller handdesinfektion med återfuktande egenskap. Perfekta att ha i handväskan, resväskan och i bilen för att enkelt kunna desinficera händerna vid behov och innan måltid. Perfekt i handbagaget inför flygresan.   
  • Liv Body Wipes - Oparfymerade hygien-servetter som rengör och återfuktar huden. Enkla att ta med sig för att snabbt kunna torka av händer eller kladdiga barn efter glassen till exempel. Eller för dig som inte har tillgång till vatten i stugan eller på fjällvandringen. 
  • Liv Des +72 Wipes - Singel-förpackade servetter som innehåller ytdesinfektion. Offentliga toaletter brukar vara svårt att undvika under semestern. Att ha med sig servetter som enkelt desinficerar handtag och andra ytor som man helst vill undvika är toppen att ha med sig. 
  • Liv Hand & Hudkräm - Sol och bad torkar ut din hud. En tub med Hand & Hudkräm är alltid skönt att ha tillgänglig för att snabbt kunna återfukta hud och händer vid behov. 
  • Lahega Sommarspolarvätska - För dig som ska använda bilen så är det bra att vara förberedd innan resan genom att fylla på spolarvätska och se till att dina torkarblad är i gott skick. En god sikt är en förutsättning för en säker resa. Genom att välja sommarspolarvätska så får du extra hjälp att lösa insektsrester på vindrutan.

 

Vi önskar er alla en fantastisk sommar!

 

Dela

Your feelings about the post?

Snart dags för Persontrafik 2022
Previous article

Snart dags för Persontrafik 2022

Läs vår guide

10 arbetsmiljö-faror att ha koll på i bilvårdshallen 

CTA-Clemondo-Content-offer-Skydda_dina_medarbetare-231204

Läs vår guide

10 tips på hur du kommer igång med ditt hållbarhetsarbete

MOCK1-Clemondo-Content-offer-la_t_ha_llbarhet_driva_din_affa_r_-240229

Läs vår guide

8 hälsorisker som är viktiga att känna till när du utsätts för VOC

MOCK1-Clemondo-Content-offer-la_t_ha_llbarhet_driva_din_affa_r_-240229_1
Copyright © 2020 Clemondo AB.