Efter Automässan

Efter Automässan

Det har nu gått knappt två veckor sedan vi var på plats på Automässan i Göteborg.

Vilka fantastiska dagar vi hade på Svenska Mässan! Det märks att det var fler än vi som längtat efter att ses under sådana här former igen efter pandemin.

Vi är överväldigade över all fin respons vi fick och över intresset och nyfikenheten som finns för hållbara lösningar inom fordonsbranschen!

Vi passade på att ställa frågor till våra besökare och det som flest var nyfikna på var just hur växtbaserad tvätt kan göra skillnad i deras verksamhet. Det känns otroligt viktigt och skönt att se att branschen är på väg åt rätt håll och att fler och fler vill ta steget mot en mer hållbar verksamhet. Många inser också att dagens serviceaffär kommer att behöva ersättas med något annat för att fortsatt vara lönsamma i omställningen som just nu pågår.

Vi har erfarenhet av att hjälpa våra kunder att bli mer hållbara, minska sina utsläpp, öka sin lönsamhet samt att bli en mer attraktiv arbetsgivare.

🌱 Faktum är att det är betydligt enklare att ställa om än man kan tro!

OM finns inte längre. Nu är det frågan om NÄR vi måste ställa om. Varför vänta när lösningen finns här och väntar på er.

Vi finns här för att svara på dina funderingar och frågor. Tveka inte att kontakta oss. Du hittar kontaktuppgifter till just din representant här.
Dela

Your feelings about the post?

Snart dags för Persontrafik 2022
Previous article

Snart dags för Persontrafik 2022

Next article

Volvo Truck Kungens Kurva väljer Greenium

Volvo Truck Kungens Kurva väljer Greenium

Läs vår guide

10 arbetsmiljö-faror att ha koll på i bilvårdshallen 

CTA-Clemondo-Content-offer-Skydda_dina_medarbetare-231204

Läs vår guide

10 tips på hur du kommer igång med ditt hållbarhetsarbete

MOCK1-Clemondo-Content-offer-la_t_ha_llbarhet_driva_din_affa_r_-240229
Copyright © 2020 Clemondo AB.