Kontorsspecial satsar på Greenium

Kontorsspecial satsar på Greenium

Sedan 1943 levererar Kontorsspecial produkter och tjänster enligt devisen "allt för arbetsplatsen". Kärnan av verksamheten baseras i butiker på 5 småländska orter, men man tillhandahåller produkter och tjänster både via butik och online. Stefan Myrenfeldt är produktansvarig inom kategorierna städ, hygien och industri och arbetar därigenom nära Clemondo och deras Greenium-sortiment.

Inom vår bransch är det inte så många som har kunskap om hållbara val. Därför har vi valt att satsa på Greenium så att vi kan hjälpa våra kunder att göra det valet. Fördelarna med Greenium är att det är hållbart, växtbaserat och producerat i Sverige.

För Kontorsspecial är det jätteviktigt att vi ses som det starka lokala alternativet hos våra kunder och det ska även synas i vårt erbjudande.

När Stefan Myrenfeldt tittar på vad han anser vara viktiga faktorer i sitt val av leverantörer lyfter han just lokal produktion och en nära, personlig service - ett partnerskap - som viktiga aspekter. Det är också positivt att man kan köpa många olika produkter från en och samma leverantör.

- Att göra städprodukter på växter är inte raketforskning. Vi i branschen vet att det är bättre för både människa och miljö. Vi möter flera bolag som har motsvarande produkter men de erbjuder inte samma mervärden som jag upplever att vi får från Clemondo. Vi har arbetat nära Clemondo sedan 2017. Hos dem får vi alltid bra service och rätt produkter till rätt pris. När det kommer till Greenium kan vi också dra nytta av ett starkt varumärke som hjälper oss att  hjälpa våra kunder göra ett hållbart val.

Med Clemondo ser Stefan Myrenfeldt också ett partnerskap och en affär som kommer växa på sikt, inte minst när kunskaper om hållbara städ- och hygienprodukter succesivt ökar och Kontorsspecial utvidgar sin egen produktportfölj.

- Vi arbetar för att Greenium ska bli den ledande produkten i vårt sortiment och alla vi idag presenterar produkterna för är positivt inställda. I takt med att vi får ut kännedomen om Greenium och dess fördelar kommer affären följa efter. Här får vi bra stöd av Clemondo genom gemensam marknadsföring och utbildning av våra kunder i frågan om hållbara lösningar för städ och hygien.

- Vi samarbetar också med Clemondo på många fronter kring erbjudandeutveckling för både städ och hygien - och framöver också inom industrisegmentet där vi är inne i en expansionsfas. Då är det bra att ha en stark och stabil leverantör i ryggen! Nu hoppas jag bara att Clemondo fortsätter att ta fram kompletterande produkter till det nuvarande Greenium-sortimentet. Varför inte en högkoncentrerad varian som kunden kan blanda ut själv, eller en refill-lösning?

Dela

Your feelings about the post?

Snart dags för Persontrafik 2022
Previous article

Snart dags för Persontrafik 2022

Next article

Nu släpper vi nya utbildningstillfällen

Nu släpper vi nya utbildningstillfällen

Läs vår guide

10 arbetsmiljö-faror att ha koll på i bilvårdshallen 

CTA-Clemondo-Content-offer-Skydda_dina_medarbetare-231204

Läs vår guide

10 tips på hur du kommer igång med ditt hållbarhetsarbete

MOCK1-Clemondo-Content-offer-la_t_ha_llbarhet_driva_din_affa_r_-240229
Copyright © 2020 Clemondo AB.