vara-produkter-header

Våra produkter

Clemondos rengöringslösningar tas fram för att vara så klimatsmarta som möjligt. Maximal effekt med minimal påverkan på miljön, de är alltid målet. Finns det möjlighet att byta ut farliga råvaror till mindre farliga så görs det och i den mån det går försöker vi arbeta med växtbaserade ämnen. Vi har produkter inom en mängd olika områden, allt för att du ska kunna hitta en lösning som passar ju dig och din verksamhet.

Befintlig kund hos oss?

Ny kund hos oss?

Alltid med ett grönt fokus

Innovation för framtiden

För oss på Clemondo har det alltid varit viktigt att våga tänka nytt och stort. Därför är innovation en integrerad del av vår verksamhet. Vi vill vara ledande i vår bransch och för oss är det självklart att både följa trenderna och leda utvecklingen på marknaden. Som ett steg i rätt riktning har vi utvecklat Greenium, ett grönt varumärke unikt i sitt slag, som slår hål på myten om att effektiv rengöring måste innehålla skadliga ämnen.

Greenium – vårt hållbara varumärke

Greenium, vårt sortiment med miljöprofil, finns för tillfället utvecklat för vårt sortiment inom fordonsvård, Lahega Greenium, samt städ och rengöring, Liv Greenium. Båda produktserierna har en betydligt mycket lägre miljöpåverkan jämfört med traditionella produkter och testanvändarna vittnar även om ett effektivare resultat. Vi jobbar ständigt med att utveckla Greenium och inom kort kommer sortimentet att göras tillgängligt i fler produktkategorier.

Copyright © 2020 Clemondo AB.