GDS-header

Grön tvätt ökar lönsamheten

Helhetsansvar för hela kedjan

Vi på Clemondo erbjuder helhetslösningar för GDS som, förutom utrustning och produkter, även innehåller en stor mängd rådgivningstjänster. Omtanke är viktigt för oss och vi stävar alltid efter att du ska kunna erbjuda dina kunder ett så hållbart och effektivt erbjudande som möjligt. Vi finns vid din sida och kan hjälpa dig att utveckla din affär.

gds-2-1000

Utrustning

Se till att du kan genomföra jobbet tryggt och effektivt. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av maskiner och utrustning.

service-1000

Service

Säkra din affär genom att teckna serviceavtal. Se till att din utrustning fungerar och minska risk för reparationer och onödig downtime. Vi erbjuder både service och reparationer.

kemi-1000

Rengöringsprodukter

Använd lösningar som håller i längden. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av hållbara och professionella rengöringsprodukter.

vattenrening-1000

Vattenrening och vattenåtervinning

Se till att vattnet du använder är rent och att det tas om hand på rätt sätt. Vi erbjuder lösningar för säkrare och mer hållbar vattenrening och vattenåtervinning.

lokalrengoring-1000_1

Lokalrengöring

Rengör alla dina ytor på bästa sätt. Vi har ett heltäckande utbud av lösningar för rengöring av såväl själva GDS-stationen som kontor och allmänna ytor.

miljorapportering-1000_1_1

Miljörapportering

Få kontroll på din miljörapportering. Vi hjälper dig att koordinera och optimera processen.

screening-1000

Screening

Vi kan hjälpa dig att utveckla hela ditt hållbarhetsarbete. Under en screening granskar vi verksamhetens utmaningar och möjligheter för att snabbare kunna starta upp arbetet.

Våra lösningar inom GDS

Är du intresserad av att utveckla din GDS-hall? Oavsett om du vill bygga helt nytt eller uppdatera befintlig så har vi lösningar som fungerar. Vi erbjuder ett brett sortiment av både professionell utrustning och svensktillverkade rengöringsprodukter.

Lahega Greenium Alkalisk Plus

Lahega Greenium Alkalisk Plus är ett kraftfullt, högskummande alkaliskt avfettningsmedel baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror lämpligt för fordonstvätt.

Lahega Greenium Kallavfettning

Ett kallavfettningsmedel baserat på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror för borttagning av svårlösliga oljeföroreningar såsom asfalt, tjära, vägsalt med mera på fordon och motorer.

Lahega Greenium Schampo

Högeffektivt skummande hand- och borstschampo med vaxeffekt, baserad på hållbara, vegetabiliska och förnyelsebara råvaror.

Copyright © 2020 Clemondo AB.